Στο Αιγάλεω, στο κέντρο της πόλης υπάρχουν πολλα συνεργεία. Το συνεργείο Λαγογιάννης ξεκίνησε το 1965 από τον Λάμπρο Λαγογιάννη στην περιοχή της Καλογρέζας (Νέα Ιωνία) με την επισκευή και συντήρηση φρένων αυτοκινήτων και ημιφορτηγών. Εξελιχθήκαμε με το γενικό Service του αυτοκινήτου. Βέβαια παραμένουμε ειδικοί στα φρένα του αυτοκινήτου με ειδικά εργαλεία και εξειδικευμένο προσωπικό! (Διαγνωστικός έλεγχος και ηλεκτρονική ευθυγράμμιση). Επισκευάζουμε και συντηρούμε φρένα αυτοκινήτων και ημιφορτηγών στην Αθήνα, στην Αττική αλλά και σε όλη την Ελλάδα. Για να δείτε πως ελέγχουμε τη λειτουργία των φρένων παρακαλούμε επιλέξτε ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΦΡΕΝΩΝ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ.
Το συνεργείο Λαγογιάννης ξεκίνησε το 1965 από τον Λάμπρο Λαγογιάννη στην περιοχή της Καλογρέζας (Νέα Ιωνία) με την επισκευή και συντήρηση φρένων αυτοκινήτων και ημιφορτηγών.
Το 1974 μετακόμισε στο Νέο Ηράκλειο (Λεωφ. Ηρακλείου 354) μέχρι το 2009 και έκτοτε σε ιδιόκτητο κατάστημα μέχρι και σήμερα στην Νέα Ιωνία (Παλαιολόγου 4).
Από το 2004 μέχρι και σήμερα το συνεργείο το ανέλαβε ο γιος του Λάμπρου Λαγογιάννη, ο Γιάννης Λαγογιάννης.
Από τότε μέχρι σήμερα εξελιχθήκαμε με το γενικό Service του αυτοκινήτου. Βέβαια παραμένουμε ειδικοί στα φρένα του αυτοκινήτου με ειδικά εργαλεία και εξειδικευμένο προσωπικό! (Διαγνωστικός έλεγχος και ηλεκτρονική ευθυγράμμιση).
Το συνεργείο μας διατηρεί πλήρη παρακαταθήκη επώνυμων ανταλλακτικών στις καλύτερες τιμές της αγοράς.
Το συνεργείο μας βρίσκεται στη Νέα Ιωνία (Προβολή Χάρτη).
Υπάρχουν ιμιτασιόν φρένα που είναι σαν τα γνήσια και μπορεί πιο βελτιωμένα π.χ. Kyb, Koni, Brembo, Valeo.
Υπάρχουν και φθηνά ιμιτασιόν φρένα που είναι δεύτερης και τρίτης ποιότητας και φυσικά είναι πολύ φτηνότερα.
Χαμηλές Τιμές / Προσφορές / Τρόποι πληρωμής
Ως εξειδικευμένοι στα φρένα του αυτοκινήτου, στο συνεργείο μας θα έχετε πλήρη ενημέρωση αν τα φρένα σας χρειάζονται συντήρηση, αν έχουν προβλήματα και αν θέλουν αλλαγή.
Το τακτικό service γίνεται κάθε 15.000 χλμ και αντικαθιστώνται μαζί με τα λάδια και όλα τα φίλτρα (λαδιού, αέρος, βενζίνης και καμπίνας). Επίσης, αλλάζουμε τα μπουζί εκτός από τα αυτοκίνητα που φέρουν ειδικά μπουζί που αλλάζονται κάθε 60.000 χλμ. Επιπλέον, ελέγχουμε γενικά το σύστημα των φρένων και αλλάζουμε ή ρυθμίζουμε ότι αυτό χρειάζεται. Γίνεται ειδικός διαγνωστικός έλεγχος στο ηλεκτρικό σύστημα, στο σύστημα διεύθυνσης/εξάτμισης /αμορτισέρ και γίνεται έλεγχος του κλιματιστικού (ή αντικατάσταση Freon). Τέλος, δοκιμάζουμε οι ίδιοι το αυτοκίνητο για την καλή λειτουργία του και σημειώνουμε στο δικό μας βιβλίο service όλους τους ελέγχους και παρατηρήσεις για το επόμενο service.
Σχετικά με το Αιγάλεω...
Το Αιγάλεω είναι αστική περιοχή και δήμος που βρίσκεται στο Δυτικό Τομέα του Αθηναϊκού Πεδίου της Περιφέρειας Αττικής με πληθυσμό 69.946 κατοίκους[1] σύμφωνα με την απογραφή του 2011. Ο ομώνυμος δήμος συνορεύει προς τα ανατολικά με το Δήμο Αθηναίων, βόρεια με τους δήμους Περιστερίου και Χαϊδαρίου, δυτικά με τους δήμους Νίκαιας - Αγίου Ιωάννου Ρέντη και Αγ. Βαρβάρας και νότια με το δήμο Μοσχάτου - Ταύρου. Το ένα τέταρτο του δήμου είναι βιομηχανική περιοχή, ενώ το έδαφος του διασχίζουν πέντε μεγάλες οδικές αρτηρίες και συγκεκριμένα οι Λεωφόροι Κηφισσού, Αθηνών, Θηβών, Πέτρου Ράλλη και η Ιερά Οδός. Τα τελικά όρια του δήμου Αιγάλεω διαμορφώθηκαν με αλλεπάλληλες προσθήκες και εντάξεις νέων συνοικιών στην αρχική οικιστική μονάδα η οποία περιοριζόταν στο στενό όριο της κοινότητας που είχε δημιουργηθεί με Προεδρικό διάταγματης 18 Ιανουαρίου του 1934.
Αρχαιότητα
Η περιοχή του Αιγάλεω ονομάστηκε έτσι από το βουνό Αιγάλεω, που το αρχαιοελληνικό του όνομα σημαίνει «λαός κατσικιών» (Αιγάλεως < {αίγα + λεώς}, λεώς είναι αντέκταση του λαός). Κατά μια άλλη ερμηνεία[4] η λέξη Αιγάλεω προέρχεται από τις λέξεις «αίγες» (= κύματα) και «λάας» (= λίθος, βράχος), οπότε ο όρος Αιγάλεω αποδίδεται ως «ο βράχος στον οποίο σπάζουν τα κύματα». Σύμφωνα με μια εκτίμηση[5] η ονομασία του Αιγάλεω κατά τα τέλη του 19ου αιώνα ήταν Μπαστάρδι που μάλλον παραπέμπει στην ιταλική γλώσσα. Στο όρος Αιγάλεω είχε εγκατασταθεί ο βασιλέας των Περσών Ξέρξης για να παρακολουθήσει την εξέλιξη της ναυμαχίας[6] στον κόλπο της Σαλαμίνας, το 480 π.Χ. Το βουνό δεν ανήκει στον δήμο Αιγάλεω, καθώς τα όριά του δήμου εκτείνονται σε μικρή απόσταση απ' αυτό, προς την πλευρά τής Αθήνας. Το κέντρο του Αιγάλεω διασχίζεται από την αρχαία Ιερά Οδό[7] που βρίσκεται στην ίδια θέση από την εποχή του Θησέως (και της οποίας αχνάρι έχει αποκαλυφθεί πρόσφατα, πάνω από τον σταθμό του Μετρό και εκτίθεται σε δημόσια θέα), επί της οποίας λάμβανε χώρα η λατρευτική πομπή των Ελευσινείων Μυστηρίων, που ξεκινούσε από τον Κεραμεικό και κατέληγε στον σημερινό αρχαιολογικό χώρο[8] της Ελευσίνας. Μέχρι το τέλος του 19ου αιώνα στην περιοχή του σημερινού Δήμου Αιγάλεω δεν υπήρχε καν οικισμός. Η γη είχε κατά το παρελθόν καλλιεργηθεί από Έλληνες κατοίκους των Αθηνών και εν συνεχεία από Φράγκους, Καταλανούς, Φλωρεντίνους και φυσικά Τούρκους. Ο ποταμός Κηφισσός[9] λατρευόταν στην αρχαιότητα ως θεός[10]. Με βάση την Ακρόπολη χαράχθηκαν και οι βασικοί οδικοί (ιππήλατοι) άξονες της περιοχής, βάσει της εδαφικής διαμόρφωσης. Στον Ελαιώνα υπήρχαν εκτεταμένα δάση από πεύκα και ευκαλύπτους, καθώς και οπωρώνες, αμπέλια, αγροί και περιβόλια[11].
ΠΗΓΗ: Wikipedia - ΑΙΓΑΛΕΩ